Alle woningmarktinfo Tiendeveen in gemeente Hoogeveen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Tiendeveen

Een eerste blik op Tiendeveen

Tiendeveen is een plaats in de gemeente Hoogeveen. Deze plaats telt volgens het CBS 55.665 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tiendeveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 323.977 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 323.977
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Tiendeveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tiendeveen is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tiendeveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Tiendeveen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tiendeveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tiendeveen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Tiendeveen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tiendeveen. Een eengezinswoning in Tiendeveen komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tiendeveen

In Tiendeveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Tiendeveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Tiendeveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tiendeveen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Tiendeveen

Wil je een huis kopen in Tiendeveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tiendeveen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Tiendeveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tiendeveen.

Zoek je huurwoning in Tiendeveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Tiendeveen.

Huizenprijzen in Tiendeveen

Starterswoningen in Tiendeveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tiendeveen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tiendeveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tiendeveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tiendeveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tiendeveen is 2.109 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.875 euro).

Leeftijden Tiendeveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tiendeveen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Tiendeveen

Tiendeveen bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen