Alle woningmarktinfo Rilland in gemeente Reimerswaal

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Rilland

Een eerste blik op Rilland

Rilland is een plaats in de gemeente Reimerswaal. Deze plaats telt volgens het CBS 22.540 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Rilland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 246.459 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 44
Gemiddelde vraagprijs € 246.459
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Rilland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rilland is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rilland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rilland

Er zijn recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rilland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rilland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rilland. Een eengezinswoning in Rilland komt het meest (90%) voor. Daarna komt een bungalow met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rilland

In Rilland wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Rilland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Rilland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rilland
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Rilland

Wil je een huis kopen in Rilland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rilland . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rilland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rilland.

Zoek je huurwoning in Rilland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Rilland.

Huizenprijzen in Rilland

Starterswoningen in Rilland zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Rilland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rilland zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rilland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rilland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rilland is 2.002 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (1.945 euro).

Leeftijden Rilland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rilland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Rilland

Rilland bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen