Huizenprijzen en de huizenmarkt in Rilland

Begrijp de huizenprijzen in Rilland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rilland

Rilland is een plaats in de gemeente Reimerswaal. Deze plaats telt volgens het CBS 22.540 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rilland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 344.099 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 344.099
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Rilland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rilland is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rilland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rilland.

Woningen recent verkocht in Rilland

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rilland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rilland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rilland. Een eengezinswoning in Rilland komt het meest (90%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rilland

In Rilland wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rilland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rilland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rilland

Starterswoningen in Rilland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rilland zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rilland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rilland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rilland

Wil je een huis kopen in Rilland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rilland . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rilland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rilland.

Bekijk alle koopwoningen in Rilland. Zoek je huurwoning in Rilland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rilland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rilland is 2.650 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.425 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rilland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rilland vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Rilland

Rilland bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.