Alle woningmarktinfo Gemeente Reimerswaal

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Reimerswaal

Een eerste blik op Reimerswaal

Reimerswaal is een gemeente in de provincie Zeeland. Deze gemeente telt volgens het CBS 22.540 inwoners. Momenteel staan er 70 woningen te koop en zijn er recent 62 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reimerswaal. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 70
Woningen recent verkocht 62
Gemiddelde vraagprijs € 380.185
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Reimerswaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Reimerswaal is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Reimerswaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Reimerswaal.

Woningen recent verkocht in Reimerswaal

Er zijn recent 62 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reimerswaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Reimerswaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Reimerswaal. Een eengezinswoning in Reimerswaal komt het meest (84%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Reimerswaal

In Reimerswaal wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Reimerswaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Reimerswaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Reimerswaal
Binnenring: Nederland

Reimerswaal waar ligt dat?

Woningen te koop in Reimerswaal

Wil je een huis kopen in Reimerswaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Reimerswaal . Er staan momenteel 70 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Reimerswaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Reimerswaal.

Bekijk hier alle koopwoningen in Reimerswaal. Zoek je huurwoning in Reimerswaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Reimerswaal

Starterswoningen in Reimerswaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Reimerswaal zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Reimerswaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Reimerswaal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Reimerswaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Reimerswaal is 2.701 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.556 euro).

Leeftijden Reimerswaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Reimerswaal vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Reimerswaal

De gemeente Reimerswaal telt 7 plaatsen.

Hansweert Krabbendijke Kruiningen Oostdijk Rilland Waarde Yerseke

Alle wijken van Reimerswaal

Reimerswaal bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.