logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Reimerswaal

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Reimerswaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Reimerswaal

Reimerswaal is een gemeente in de provincie Zeeland. Deze gemeente telt volgens het CBS 23.255 inwoners. Momenteel staan er 37 woningen te koop en zijn er recent 118 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reimerswaal. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 234.075.

Woningen te koop 37
Woningen recent verkocht 118
Gemiddelde vraagprijs € 371.944
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 234.075
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Reimerswaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Reimerswaal is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Reimerswaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Reimerswaal.

Woningen recent verkocht in Reimerswaal

Er zijn recent 118 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reimerswaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Reimerswaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Reimerswaal. Een eengezinswoning in Reimerswaal komt het meest (84%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Reimerswaal

In Reimerswaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Reimerswaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Reimerswaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Reimerswaal

Starterswoningen in gemeente Reimerswaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Reimerswaal zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Reimerswaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Reimerswaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Reimerswaal

Wil je een huis kopen in gemeente Reimerswaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Reimerswaal . Er staan momenteel 37 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Reimerswaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Reimerswaal.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Reimerswaal. Zoek je huurwoning in gemeente Reimerswaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Reimerswaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Reimerswaal is 2.988 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.688 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Reimerswaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Reimerswaal vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Reimerswaal

De gemeente Reimerswaal telt 7 plaatsen.

Hansweert Krabbendijke Kruiningen Oostdijk Rilland Waarde Yerseke

Wijken van Reimerswaal

Reimerswaal bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.