logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oostdijk in Oostdijk

Begrijp de huizenprijzen in Oostdijk Reimerswaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oostdijk Reimerswaal

Oostdijk is een wijk in de plaats Oostdijk binnen de gemeente Reimerswaal. Deze wijk telt volgens het CBS 620 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 296.384 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 296.384
Percentage gezinnen met kinderen 61%

Verkoopduur woningen in Oostdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oostdijk is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oostdijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oostdijk.

Woningen recent verkocht in Oostdijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oostdijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oostdijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oostdijk. Een eengezinswoning in Oostdijk komt het meest (94%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oostdijk

In Oostdijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oostdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oostdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oostdijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oostdijk vergeleken met de Reimerswaal en Nederland.

Huizenprijzen in Oostdijk Reimerswaal

Starterswoningen in Oostdijk Reimerswaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oostdijk Reimerswaal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oostdijk Reimerswaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oostdijk Reimerswaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oostdijk Reimerswaal

Wil je een huis kopen in Oostdijk Reimerswaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oostdijk Reimerswaal . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oostdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oostdijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oostdijk Reimerswaal.

Bekijk alle koopwoningen in Oostdijk Reimerswaal. Zoek je huurwoning in Oostdijk Reimerswaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oostdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oostdijk is 2.720 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.782 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oostdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oostdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oostdijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oostdijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oostdijk

Oostdijk Verspreide huizen Oostdijk