logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Rilland-Bath in Rilland

Begrijp de huizenprijzen in Rilland-Bath Reimerswaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rilland-Bath Reimerswaal

Rilland-Bath is een wijk in de plaats Rilland binnen de gemeente Reimerswaal. Deze wijk telt volgens het CBS 2.990 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rilland-Bath. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 348.947 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 348.947
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Rilland-Bath

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rilland-Bath is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rilland-Bath moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rilland-Bath.

Woningen recent verkocht in Rilland-Bath

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rilland-Bath. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rilland-Bath.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rilland-Bath. Een eengezinswoning in Rilland-Bath komt het meest (90%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rilland-Bath

In Rilland-Bath wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rilland-Bath

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rilland-Bath (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Rilland-Bath

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Rilland-Bath vergeleken met de Reimerswaal en Nederland.

Huizenprijzen in Rilland-Bath Reimerswaal

Starterswoningen in Rilland-Bath Reimerswaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rilland-Bath Reimerswaal zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rilland-Bath Reimerswaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rilland-Bath Reimerswaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rilland-Bath Reimerswaal

Wil je een huis kopen in Rilland-Bath Reimerswaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rilland-Bath Reimerswaal . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rilland-Bath alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rilland-Bath.

Bekijk alle koopwoningen in Rilland-Bath Reimerswaal. Zoek je huurwoning in Rilland-Bath Reimerswaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rilland-Bath

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rilland-Bath is 2.662 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.412 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rilland-Bath

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rilland-Bath vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Rilland-Bath

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Rilland-Bath? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Rilland-Bath

Rilland - Kern Rilland- Stationsbuurt Rilland - Bath Rilland - Werfkampen Rilland - De Poort Verspreide huizen Rilland