De Huizenmarkt in Rijswijk (NB) (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rijswijk (NB)

Woningmarkt Rijswijk (NB)

Rijswijk (NB) is een plaats in de gemeente Altena. Deze plaats telt volgens het CBS 54.725 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijswijk (NB). De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 430.042 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 430.042
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Rijswijk (NB)

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijswijk (NB) is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijswijk (NB) moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rijswijk (NB).

Woningen recent verkocht in Rijswijk (NB)

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijswijk (NB). Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijswijk (NB).

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijswijk (NB). Een eengezinswoning in Rijswijk (NB) komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijswijk (NB)

In Rijswijk (NB) wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rijswijk (NB)

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rijswijk (NB) (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rijswijk (NB)
Binnenring: Nederland

Rijswijk (NB) waar ligt dat?

Woningen te koop Rijswijk (NB)

Wil je een huis kopen in Rijswijk (NB)? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijswijk (NB) . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijswijk (NB) alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijswijk (NB).

Bekijk hier alle koopwoningen in Rijswijk (NB). Zoek je huurwoning in Rijswijk (NB)? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rijswijk (NB)

Starterswoningen in Rijswijk (NB) zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rijswijk (NB) zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijswijk (NB) zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rijswijk (NB)? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rijswijk (NB)

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijswijk (NB) is 3.317 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.993 euro).

Leeftijden Rijswijk (NB)

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijswijk (NB) vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Rijswijk (NB)

Rijswijk (NB) bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.