logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Rijswijk (NB)

Begrijp de huizenprijzen in Rijswijk (NB) met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rijswijk (NB)

Rijswijk (NB) is een plaats in de gemeente Altena. Deze plaats telt volgens het CBS 57.726 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijswijk (NB). De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 488.888 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 29
Gemiddelde vraagprijs € 488.888
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Rijswijk (NB)

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijswijk (NB) is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijswijk (NB) moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rijswijk (NB).

Woningen recent verkocht in Rijswijk (NB)

Er zijn recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijswijk (NB). Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijswijk (NB).

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijswijk (NB). Een eengezinswoning in Rijswijk (NB) komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijswijk (NB)

In Rijswijk (NB) wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rijswijk (NB)

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rijswijk (NB) (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rijswijk (NB)

Starterswoningen in Rijswijk (NB) zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rijswijk (NB) zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijswijk (NB) zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rijswijk (NB)? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rijswijk (NB)

Wil je een huis kopen in Rijswijk (NB)? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijswijk (NB) . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijswijk (NB) alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijswijk (NB).

Bekijk alle koopwoningen in Rijswijk (NB). Zoek je huurwoning in Rijswijk (NB)? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rijswijk (NB)

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijswijk (NB) is 3.695 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.274 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rijswijk (NB)

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijswijk (NB) vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Rijswijk (NB)

Rijswijk (NB) bestaat uit 37 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.