logo Huispedia

Tiggeltsebergstraat 28

Verkocht onder voorbehoud
Verkocht onder voorbehoud

Tiggeltsebergstraat 28 4891 TD Rijsbergen

€ 825.000 k.k. Redelijke vraagprijs
Realistische vraagprijs € 784.000 - 826.000
Wonen 134 m2
Perceel 2.558 m2
Kamers 4
Ons realistische bod
€ 000.000
Hoeveel moet ik bieden op deze woning?


Stap binnen in de kalme wereld van het landelijk wonen. Deze vrijstaande woning gelegen aan een rustige afgelegen weg biedt u de ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven.

Omarm het weidse landschap en de schoonheid van het natuurgebied ‘Rondgors’. Hier genieten bewoners van rust en ruimte, maar ook dierenliefhebbers halen hier hun hart op. Bent u klaar om het landelijk leven te omarmen? Welkom thuis!

Van de warme ambiance en een overvloed aan natuurlijk licht in de ruime woonkamer tot de luxe afgewerkte badkamer met moderne voorzieningen, zorgt deze woning ervoor dat u zich thuis voelt en heerlijk tot rust komt.

Bent u net zo enthousiast over deze woning als wij het zijn? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij plannen graag een bezichtiging met u in.

Fraai aangelegde voortuin met parkeergelegenheid op eigen terrein
We rijden het terrein op en parkeren onze auto voor het gemak voor de deur. Via de fraai aangelegde voortuin hebben we toegang tot de hal, van hieruit gaan we naar de ruime woonkamer en de trapopgang naar de 1e verdieping.

Aangekomen in de woonkamer worden we verwelkomt door ruimte en licht. De perfecte plek voor ontspanning en vermaak. Deze woonkamer is makkelijk in te delen in een eet- en zit gedeelte, door de open verbinding met de keuken wordt er een eenheid gecreëerd tussen de verschillende leefruimtes.

De keuken bestaat uit een rechte opstelling, en is voorzien van een kookeiland met een natuurstenen werkblad. Verder is er een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een oven. Via een afgesloten trap is er toegang tot de kelder.

Vanuit de keuken lopen we via de woonkamer naar het achtergelegen tussenportaal, die in het buitengebied gebruikt wordt als hoofdingang. Hier hebben we toegang tot het half betegelde toilet met wandcloset, de bijkeuken en de tuin. Het tussenportaal is bovendien voorzien van een wastafel met meubel en vaste kast.

In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur en de opstelplaats voor de cv combi ketel(Remeha Calenta , 2015).

1e verdieping met 3 slaapkamers en ruime badkamer.

Via de vaste trapopgang komen we aan op de 1e verdieping. Vanuit de overloop hebben we toegang tot een vliering voor extra bergruimte en hebben we toegang tot de 3 ruime slaapkamer en de moderne badkamer.
De grote slaapkamer met een vaste kast en dakkapel heeft een prachtig weids uitzicht over het achtergelegen perceel.
De 2e en 3e slaapkamer zijn beiden ook voorzien van een dakkapel en hebben een prachtig uitzicht over het naastgelegen groen. De 3e slaapkamer heeft eveneens een vaste kast.

De ruime en moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, een ligbad, een dubbele wastafel met meubel en een wandcloset.

Rondom gelegen perceel met grote tuin en loods.
De zeer ruime tuin is gelegen rondom de woning en geeft een gevoel van privacy en ruimte. Aan de achterkant is een groot grasveld aangelegd en met een prachtig uitzicht over de achtergelegen akkers en een natuurgebied. U kunt hier en de toekomst heerlijk genieten van deze groene omgeving, de rust en de privacy. Een uitzicht dat nooit verveelt
Bent u dierenliefhebber, dan heeft u ook hier voldoende ruimte voor het houden van dieren.

Naast de woning is een grote loods gelegen. Dit is de perfecte plek voor het uitvoeren van uw hobby of heerlijk te klussen. Deze loods is voorzien van water en elektra, krachtstroom, bergruimte en een elektrische paneeldeur. Ook heeft deze loods een apart kantoor en door middel van een vliering is er extra bergruimte gecreëerd.

Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd.
- De kozijnen op de eerste verdieping zijn van hout met dubbele beglazing.
- De gehele begane is voorzien van vloerverwarming.
- De begane grond vloer is van beton.
- De 1e verdiepingsvloer is van hout.
- De begane grond heeft een plavuizen vloerafwerking.
- Met uitzondering van de badkamer is de 1e verdieping voorzien van een laminaat vloerafwerking. De badkamer is volledig betegeld.
-- Op het terrein staan teveel opstallen, het dierenverblijf welke niet benoemd is, moeten worden afgebroken.
- De loods heeft nog enige afwerkpunten, wij vertellen u dit graag bij een bezichtiging.
- Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.
- De woning is landelijk gelegen en kijkt uit over een natuurgebied.
- Voorzieningen van scholen en winkels zijn dichtbij

Rijsbergen:
Rijsbergen ligt onder de rook van Breda, in het grensgebied met België en behoort tot Gemeente Zundert. Het dorp heeft zo’n 6.600 inwoners. De geschiedenis gaat terug tot omstreeks 1100 en werd gekenmerkt door het leven in en om kerken en kloosters, maar tegenwoordig wordt de sfeer bepaald door de boomkwekerijen, de bijbehorende nijverheid en véél ongerepte natuur. Zo ligt Rijsbergen dicht bij het stroomdal van de Aa of Weerijs, de Hazeldonkse Beek en de Goudbergse Leij. Maar ook op de landgoederen de Pannenhoef, de Vloeiweide en de Krabbebossen kunt u uw natuurhart ophalen. Rijsbergen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. De A16 en de A58 zijn dichtbij.

Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht
Bouw
 • Soort woonhuis Eengezinswoning, Vrijstaande woning
 • Bouwjaar 1961
 • Soort dak Zadeldak
Energie
Oppervlakten & inhoud
 • Woonoppervlakte 134 m2
 • Perceeloppervlakte 2558 m2
 • Inhoud 520 m3
Indeling
 • Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
 • Aantal badkamers 1 badkamer en 1 apart toilet
 • Badkamervoorzieningen toilet, ligbad
 • Aantal woonlagen 2 woonlagen

Woningwaarde met biedadvies Realistische woningwaarde van Tiggeltsebergstraat 28 in Rijsbergen

Realistische vraagprijs jun 2024

€ 784.000 - 826.000
+6.18% laatste 12 maanden

Vraagprijs

€ 825.000 € 6.157/m²
Redelijke vraagprijs

Ons realistische bod

€ 000.000
Bart
Bart Woningmarktexpert bij Huispedia

De woningwaarde van Tiggeltsebergstraat 28 in Rijsbergen ligt tussen de 784.000 en 826.000 euro. De woning heeft een vraagprijs van € 825.000. De vraagprijs ligt dus rond de realistische vraagprijs van vandaag, ofwel de woning is realistisch in de markt gezet.Benieuwd hoeveel je in dit geval zou moeten bieden? Ontdek het met Huispedia Plus en krijg direct inzichten die alleen makelaars hebben.


Vergelijkbaar verkocht in de buurt Bekijk de top 19 vergelijkbare woningen die het grootste effect hebben op de waarde van Tiggeltsebergstraat 28.

Overeenkomst
Oppervlakte
Woningtype
Vraagprijs
Winnend bod
Verkocht in
Verwachte
verkoopprijs nu
Verwachte
m2 prijs nu
Lentsebaan 12
Lentsebaan 12 Wernhout
71%
154 m² +20 m²
4135 m² +1577 m²
vrijstaande woning
€ 475.000
€ 000.000
apr 2024
€ 000.000
€ 000.000
72%
119 m² -15 m²
2095 m² -463 m²
vrijstaande woning
verborgen aangeboden
€ 000.000
mrt 2024
€ 000.000
€ 000.000
Buntweg 3
Buntweg 3 Achtmaal
61%
164 m² +30 m²
3135 m² +577 m²
tussenwoning
verborgen aangeboden
€ 000.000
mrt 2024
€ 000.000
€ 000.000
58%
136 m² +2 m²
2380 m² -178 m²
tussenwoning
verborgen aangeboden
€ 000.000
dec 2023
€ 000.000
€ 000.000

Bekijk alle 19 verkochte woningen in de buurt


Biedgedrag in de buurt Het biedgedrag bij vergelijkbare woningen in de laatste 12 maanden.

4
onderboden
1
op vraagprijs
3
overboden

Bekijk de huidige trend van het biedgedrag


Tijdlijn met verborgen prijsaanpassingen Bekijk of Tiggeltsebergstraat 28 eerder te koop gestaan en ontdek de originele vraagprijs.

Datum Status Vraagprijs
15-04-2024
Te koop
€ 825.000
Door makelaar
20-03-2015
Verkocht
€ 000.000
Door makelaar
24-01-2015
Te koop
€ 000.000
Door makelaar

Bekijk alle verborgen prijsaanpassingen


Maandlasten Wat worden mijn maandlasten?

41,250
Je bedrag 800,- /mnd
Benieuwd hoeveel je maximaal kunt lenen?

Vergelijk 30+ hypotheekverstrekkers en bereken eenvoudig je maximale hypotheek. Zie zo direct wat je maximaal kunt lenen voor een woning.

Gemeente

Zundert


Geschatte belasting € 85,- /mnd

De getoonde cijfers zijn de gemiddelde voor de gemeente Zundert. Het geschatte totaalbedrag kan afwijken van de werkelijkheid. Dit is afhankelijk van de WOZ-waarde van Tiggeltsebergstraat 28 en het aantal bewoners.

Bekijk hier meer informatie over alle WOZ-waarden en OZB-tarieven van Zundert.

Geschatte kosten 21,- /mnd
 • 1 persoonAlleen
 • 2 persoonsSamen
 • klein gezinKlein gezin
 • Middel gezinMiddel gezin
 • Groot gezinGroot gezin
Geschatte kosten ,- /mnd
Geschatte kosten 25,95 /mnd

Bereikbaarheid De bereikbaarheid van Tiggeltsebergstraat 28 is zeer slecht.

Voorziening Afstand
Treinstation 7,45 km
Bushalte 2,02 km
Centrum 2,56 km
Snelweg afrit 5,11 km
Supermarkt 2,76 km
Kinderopvang 2,01 km
Basisonderwijs 2,35 km
Voortgezetonderwijs 5,42 km

Opzoek naar de beste makelaar in de buurt die bij jouw past? Makelaars vergelijken

Buurt

36%

Gezinnen met kinderen
Landelijk gemiddelde: 36%

€ 901.570

Gemiddelde vraagprijs
Landelijk gemiddelde: € 516.927

+3.74%

Woningwaarde jaartrend
Landelijk gemiddelde: +3.37%
Woningmarkt status

Kopers markt

Kopers markt
Verkopers markt
Meer weten over de buurt?
Bekijk uitgebreide informatie over de huizenmarkt, de huizenprijzen en de inwoners van de buurt van Tiggeltsebergstraat 28.
Huispedia Plus

Weet direct wat je moet bieden op élke woning

Ideaal bij de zoektocht naar jouw nieuwe huis. Krijg direct biedadvies voor Tiggeltsebergstraat 28 met alle inzichten die alleen makelaars hebben.

Ideaal bij de zoektocht naar jouw nieuwe huis. Krijg direct biedadvies voor Tiggeltsebergstraat 28 met alle inzichten die alleen makelaars hebben. Met onder andere:

Onbeperkt biedadvies voor elke woning in NL Alle verkoopprijzen van alle verkochte woningen Alle prijsaanpassingen in één tijdlijn Populariteit van élke woning Nooit meer advertenties

Voor Tiggeltsebergstraat 28 en élke andere woning in Nederland. Vanaf € 49. Je kunt opzeggen wanneer je wilt.

Huispedia Plus
Hoe werkt Huispedia Plus
Krijg biedadvies voor élke woning

Ruim 60% biedt meer dan € 10.000 onnodig te veel. Dat kan anders. Weet altijd hoeveel je moet bieden met ons realistische biedadvies.

Hoe werkt Huispedia Plus

Onbeperkt biedadvies: Ruim 60% biedt meer dan € 10.000 onnodig te veel. Dat kan anders. Weet hoeveel je moet bieden met ons biedadvies.

Hoe werkt Huispedia Plus
Bekijk het winnende bod van alle vergelijkbare woningen

Vergelijk makkelijk alle winnende biedingen. Weet zo precies hoeveel er is geboden op alle vergelijkbaar verkochte woningen in de buurt.

Hoe werkt Huispedia Plus

Bekijk het winnende bod van alle vergelijkbaar verkochte woningen: Vergelijk makkelijk alle winnende biedingen. Weet zo precies hoeveel er is geboden op alle vergelijkbaar verkochte woningen in de buurt.

Hoe werkt Huispedia Plus
Krijg inzicht in alle verkochte woningen met alle verkoopprijzen

Alle recent verkochte vergelijkbare woningen zie je direct op de kaart. Zo heb je in één overzicht de ligging en verkoopprijzen.

Hoe werkt Huispedia Plus

Krijg inzicht in alle verkochte woningen met alle verkoopprijzen: Alle recent verkochte vergelijkbare woningen zie je direct op de kaart. Zo heb je in één overzicht de ligging en verkoopprijzen.

Hoe werkt Huispedia Plus
Direct inzicht in al het biedgedrag in de buurt

Ontdek gelijk of er op vergelijkbare woningen is onder- of overboden. Kom zo direct achter het huidige biedgedrag in de buurt.

Hoe werkt Huispedia Plus

Direct inzicht in al het biedgedrag in de buurt: Ontdek gelijk of er op vergelijkbare woningen is onder- of overboden.

Hoe werkt Huispedia Plus
Tijdlijn met alle verborgen prijsaanpassingen

Ontdek of de woning eerder te koop is gezet en of die in prijs is verhoogd of verlaagd. Weet zo altijd of de verkoper trucjes uithaalt.

Hoe werkt Huispedia Plus

Tijdlijn met alle verborgen prijsaanpassingen: Ontdek of de woning eerder te koop is gezet en of die in prijs is verhoogd of verlaagd. Weet zo altijd of de verkoper trucjes uithaalt.

Hoe werkt Huispedia Plus
Ken jouw concurrentie met de populariteit van elke woning

Weet van tevoren de interesse van échte potentiële kopers. Zo heb je altijd een realistisch beeld van jouw concurrentie.

Hoe werkt Huispedia Plus

Ken jouw concurrentie met de populariteit van elke woning: Weet van tevoren de interesse van échte potentiële kopers. Zo heb je altijd een realistisch beeld van jouw concurrentie.

Martin
Martin Kocht succesvol met Huispedia Plus

“Heb twee keer geboden met Huispedia Plus. De eerste lukte net niet maar de 2e was raak. Vooral dankzij jullie uitstekende analyse. Was geld meer dan waard.”

Ervaar het verschil
Onbeperkt biedadvies Alle vergelijkbaar verkochte woningen Tijdlijn met alle prijsaanpassingen Populariteit van élke woning Nooit meer advertenties
Martin
Martin Kocht succesvol met Huispedia Plus

“Erg handig tijdens de zoektocht. Heb twee keer geboden met HuispediaPlus. De eerste lukte net niet maar de 2e was wel raak.”

“Erg handig tijdens de zoektocht. Heb twee keer geboden met HuispediaPlus. De eerste lukte net niet maar de 2e was wel raak.”

Femke
Femke Kocht succesvol met Huispedia Plus

“Mijn nieuwe huis met onderbieden gekocht dankzij het bod van HuipediaPlus. Dit heeft me 13.000 bespaard!”

“Mijn nieuwe huis met onderbieden gekocht dankzij het bod van HuipediaPlus. Dit heeft me 13.000 bespaard!”

Vanaf € 49. Je kunt opzeggen wanneer je wilt.

Probeer Huispedia Plus