Huizenprijzen en de huizenmarkt in Odoornerveen

Begrijp de huizenprijzen in Odoornerveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Odoornerveen

Odoornerveen is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 25.380 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Odoornerveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 522.845 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 522.845
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Odoornerveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Odoornerveen is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Odoornerveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Odoornerveen.

Woningen recent verkocht in Odoornerveen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Odoornerveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Odoornerveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Odoornerveen. Een eengezinswoning in Odoornerveen komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Odoornerveen

In Odoornerveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Odoornerveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Odoornerveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Odoornerveen

Starterswoningen in Odoornerveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Odoornerveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Odoornerveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Odoornerveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Odoornerveen

Wil je een huis kopen in Odoornerveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Odoornerveen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Odoornerveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Odoornerveen.

Bekijk alle koopwoningen in Odoornerveen. Zoek je huurwoning in Odoornerveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Odoornerveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Odoornerveen is 2.858 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.968 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Odoornerveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Odoornerveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Odoornerveen

Odoornerveen bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.