De Huizenmarkt in Meppen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Meppen

Woningmarkt Meppen

Meppen is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.290 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meppen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 514.433 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 514.433
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Meppen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meppen is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meppen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Meppen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meppen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meppen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Meppen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meppen. Een woonboerderij in Meppen komt het meest (61%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meppen

In Meppen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meppen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meppen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Meppen
Binnenring: Nederland

Meppen waar ligt dat?

Woningen te koop Meppen

Wil je een huis kopen in Meppen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meppen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meppen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meppen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Meppen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Meppen. Zoek je huurwoning in Meppen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Meppen

Starterswoningen in Meppen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Meppen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meppen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Meppen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Meppen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meppen is 2.927 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.069 euro).

Leeftijden Meppen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meppen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Meppen

Meppen bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.