De Huizenmarkt in Meeuwen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Meeuwen

Woningmarkt Meeuwen

Meeuwen is een plaats in de gemeente Altena. Deze plaats telt volgens het CBS 54.725 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meeuwen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 385.560 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 385.560
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Meeuwen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meeuwen is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meeuwen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Meeuwen

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meeuwen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meeuwen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meeuwen. Een eengezinswoning in Meeuwen komt het meest (90%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meeuwen

In Meeuwen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meeuwen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meeuwen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Meeuwen
Binnenring: Nederland

Meeuwen waar ligt dat?

Woningen te koop Meeuwen

Wil je een huis kopen in Meeuwen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meeuwen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meeuwen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meeuwen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Meeuwen. Zoek je huurwoning in Meeuwen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Meeuwen

Starterswoningen in Meeuwen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Meeuwen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meeuwen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Meeuwen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Meeuwen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meeuwen is 3.934 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.053 euro).

Leeftijden Meeuwen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meeuwen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Meeuwen

Meeuwen bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.