logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Meeuwen

Begrijp de huizenprijzen in Meeuwen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Meeuwen

Meeuwen is een plaats in de gemeente Altena. Deze plaats telt volgens het CBS 57.726 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meeuwen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 458.213 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 458.213
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Meeuwen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meeuwen is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meeuwen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Meeuwen

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meeuwen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meeuwen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meeuwen. Een eengezinswoning in Meeuwen komt het meest (91%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meeuwen

In Meeuwen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meeuwen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meeuwen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Meeuwen

Starterswoningen in Meeuwen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Meeuwen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meeuwen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Meeuwen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Meeuwen

Wil je een huis kopen in Meeuwen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meeuwen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meeuwen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meeuwen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Meeuwen.

Bekijk alle koopwoningen in Meeuwen. Zoek je huurwoning in Meeuwen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Meeuwen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meeuwen is 3.330 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.942 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Meeuwen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meeuwen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Meeuwen

Meeuwen bestaat uit 37 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.