Huizenprijzen en de huizenmarkt in Maurik

Begrijp de huizenprijzen in Maurik met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Maurik

Maurik is een plaats in de gemeente Buren. Deze plaats telt volgens het CBS 29.550 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maurik. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 565.280 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 565.280
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Maurik

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maurik is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maurik moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maurik.

Woningen recent verkocht in Maurik

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maurik. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maurik.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maurik. Een eengezinswoning in Maurik komt het meest (66%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maurik

In Maurik wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maurik

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maurik (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Maurik

Starterswoningen in Maurik zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Maurik zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maurik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Maurik? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Maurik

Wil je een huis kopen in Maurik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maurik . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maurik alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maurik.

Bekijk alle koopwoningen in Maurik. Zoek je huurwoning in Maurik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Maurik

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maurik is 3.896 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.511 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Maurik

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maurik vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Maurik

Maurik bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.