Huizenprijzen en de huizenmarkt in Maasdijk

Begrijp de huizenprijzen in Maasdijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Maasdijk

Maasdijk is een plaats in de gemeente Westland. Deze plaats telt volgens het CBS 107.515 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 429.050 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 429.050
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Maasdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maasdijk is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maasdijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maasdijk.

Woningen recent verkocht in Maasdijk

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maasdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maasdijk. Een eengezinswoning in Maasdijk komt het meest (77%) voor. Daarna komt een galerijflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maasdijk

In Maasdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maasdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maasdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Maasdijk

Starterswoningen in Maasdijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Maasdijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maasdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Maasdijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Maasdijk

Wil je een huis kopen in Maasdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maasdijk . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maasdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maasdijk.

Bekijk alle koopwoningen in Maasdijk. Zoek je huurwoning in Maasdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Maasdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maasdijk is 3.702 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.129 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Maasdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maasdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Maasdijk

Maasdijk bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.