De Huizenmarkt in Lunteren (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lunteren

Woningmarkt Lunteren

Lunteren is een plaats in de gemeente Ede. Deze plaats telt volgens het CBS 111.120 inwoners. Momenteel staan er 41 woningen te koop en zijn er recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lunteren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 738.996 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 41
Woningen recent verkocht 42
Gemiddelde vraagprijs € 738.996
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Lunteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lunteren is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lunteren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lunteren.

Woningen recent verkocht in Lunteren

Er zijn recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lunteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lunteren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lunteren. Een eengezinswoning in Lunteren komt het meest (64%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lunteren

In Lunteren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lunteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lunteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lunteren
Binnenring: Nederland

Lunteren waar ligt dat?

Woningen te koop Lunteren

Wil je een huis kopen in Lunteren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lunteren . Er staan momenteel 41 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lunteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lunteren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lunteren. Zoek je huurwoning in Lunteren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lunteren

Starterswoningen in Lunteren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lunteren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lunteren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lunteren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lunteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lunteren is 4.566 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.928 euro).

Leeftijden Lunteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lunteren vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lunteren

Lunteren bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.