Huizenmarkt Kernhem in Ede (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kernhem

Woningmarkt Kernhem

Kernhem is een wijk in de plaats Ede binnen de gemeente Ede. Deze wijk telt volgens het CBS 5.340 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kernhem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 422.049 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 37
Gemiddelde vraagprijs € 422.049
Percentage gezinnen met kinderen 58%

Verkoopduur woningen in Kernhem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kernhem is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kernhem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kernhem.

Woningen recent verkocht in Kernhem

Er zijn recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kernhem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kernhem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kernhem. Een eengezinswoning in Kernhem komt het meest (72%) voor. Daarna komt een herenhuis met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kernhem

In Kernhem wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kernhem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kernhem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kernhem
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kernhem

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kernhem vergeleken met de Ede en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kernhem waar ligt dat?

Woningen te koop Kernhem

Wil je een huis kopen in Kernhem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kernhem . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kernhem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kernhem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kernhem. Zoek je huurwoning in Kernhem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kernhem

Starterswoningen in Kernhem zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kernhem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kernhem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kernhem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kernhem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kernhem is 3.593 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.089 euro).

Leeftijden Kernhem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kernhem vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kernhem

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kernhem? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kernhem

De Bergen De Bossen De Venen en Zanden