Huizenmarkt Maandereng in Ede (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Maandereng

Woningmarkt Maandereng

Maandereng is een wijk in de plaats Ede binnen de gemeente Ede. Deze wijk telt volgens het CBS 7.010 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 41 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maandereng. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 328.246 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 41
Gemiddelde vraagprijs € 328.246
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Maandereng

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maandereng is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maandereng moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maandereng.

Woningen recent verkocht in Maandereng

Er zijn recent 41 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maandereng. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maandereng.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maandereng. Een eengezinswoning in Maandereng komt het meest (97%) voor. Daarna komt een bungalow met 1% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maandereng

In Maandereng wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maandereng

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maandereng (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Maandereng
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Maandereng

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Maandereng vergeleken met de Ede en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Maandereng waar ligt dat?

Woningen te koop Maandereng

Wil je een huis kopen in Maandereng? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maandereng . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maandereng alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maandereng.

Bekijk hier alle koopwoningen in Maandereng. Zoek je huurwoning in Maandereng? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Maandereng

Starterswoningen in Maandereng zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Maandereng zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maandereng zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Maandereng? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Maandereng

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maandereng is 3.280 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.000 euro).

Leeftijden Maandereng

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maandereng vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Maandereng

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Maandereng? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Maandereng

Elskamp Maandereng-Oost De Hoef