Huizenprijzen en de huizenmarkt De Klomp in De Klomp

Begrijp de huizenprijzen in De Klomp Ede met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Klomp Ede

De Klomp is een wijk in de plaats De Klomp binnen de gemeente Ede. Deze wijk telt volgens het CBS 450 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Klomp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 754.106 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 754.106
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in De Klomp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Klomp is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Klomp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Klomp.

Woningen recent verkocht in De Klomp

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Klomp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Klomp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Klomp. Een eengezinswoning in De Klomp komt het meest (47%) voor. Daarna komt een galerijflat met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Klomp

In De Klomp wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Klomp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Klomp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers De Klomp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Klomp vergeleken met de Ede en Nederland.

Huizenprijzen in De Klomp Ede

Starterswoningen in De Klomp Ede zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Klomp Ede zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Klomp Ede zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Klomp Ede? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Klomp Ede

Wil je een huis kopen in De Klomp Ede? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Klomp Ede . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Klomp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Klomp.

Bekijk alle koopwoningen in De Klomp Ede. Zoek je huurwoning in De Klomp Ede? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Klomp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Klomp is 4.741 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.041 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Klomp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Klomp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in De Klomp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in De Klomp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk De Klomp

De Klomp dorp De Klomp buitengebied