logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lemele

Begrijp de huizenprijzen in Lemele met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lemele

Lemele is een plaats in de gemeente Ommen. Deze plaats telt volgens het CBS 18.955 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lemele. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 545.785 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 545.785
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Lemele

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lemele is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lemele moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lemele.

Woningen recent verkocht in Lemele

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lemele. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lemele.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lemele. Een eengezinswoning in Lemele komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lemele

In Lemele wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lemele

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lemele (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lemele

Starterswoningen in Lemele zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lemele zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lemele zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lemele? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lemele

Wil je een huis kopen in Lemele? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lemele . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lemele alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lemele.

Bekijk alle koopwoningen in Lemele. Zoek je huurwoning in Lemele? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lemele

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lemele is 3.694 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.577 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lemele

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lemele vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lemele

Lemele bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.