De Huizenmarkt in Lemele (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lemele

Woningmarkt Lemele

Lemele is een plaats in de gemeente Ommen. Deze plaats telt volgens het CBS 17.610 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lemele. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 529.640 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 529.640
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Lemele

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lemele is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lemele moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lemele.

Woningen recent verkocht in Lemele

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lemele. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lemele.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lemele. Een eengezinswoning in Lemele komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lemele

In Lemele wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lemele

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lemele (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lemele
Binnenring: Nederland

Lemele waar ligt dat?

Woningen te koop Lemele

Wil je een huis kopen in Lemele? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lemele . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Lemele alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lemele.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lemele. Zoek je huurwoning in Lemele? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lemele

Starterswoningen in Lemele zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lemele zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lemele zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lemele? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lemele

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lemele is 4.926 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.750 euro).

Leeftijden Lemele

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lemele vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lemele

Lemele bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.