Lemele in de gemeente Ommen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Lemele

Een eerste blik op Lemele

Lemele is een plaats in de gemeente Ommen. Deze plaats telt volgens het CBS 17.610 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Lemele. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 396.462 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 396.462
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Lemele

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lemele is 98 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lemele kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lemele

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lemele. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lemele.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lemele. Een eengezinswoning in Lemele komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lemele

In Lemele wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Lemele

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Lemele (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lemele
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Lemele

Wil je een huis kopen in Lemele? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lemele. Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lemele alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lemele.

Huizenprijzen in Lemele

Starterswoningen in Lemele zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lemele zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lemele zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lemele? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lemele

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lemele is 2.596 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.429 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Lemele is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Lemele

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lemele vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lemele

Lemele bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen