logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lattrop-Breklenkamp

Begrijp de huizenprijzen in Lattrop-Breklenkamp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lattrop-Breklenkamp

Lattrop-Breklenkamp is een plaats in de gemeente Dinkelland. Deze plaats telt volgens het CBS 26.743 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lattrop-Breklenkamp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 458.582 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 458.582
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Lattrop-Breklenkamp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lattrop-Breklenkamp is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lattrop-Breklenkamp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lattrop-Breklenkamp

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lattrop-Breklenkamp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lattrop-Breklenkamp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lattrop-Breklenkamp. Een eengezinswoning in Lattrop-Breklenkamp komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lattrop-Breklenkamp

In Lattrop-Breklenkamp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lattrop-Breklenkamp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lattrop-Breklenkamp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lattrop-Breklenkamp

Starterswoningen in Lattrop-Breklenkamp zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lattrop-Breklenkamp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lattrop-Breklenkamp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lattrop-Breklenkamp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lattrop-Breklenkamp

Wil je een huis kopen in Lattrop-Breklenkamp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lattrop-Breklenkamp . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Lattrop-Breklenkamp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lattrop-Breklenkamp.

Bekijk alle koopwoningen in Lattrop-Breklenkamp. Zoek je huurwoning in Lattrop-Breklenkamp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lattrop-Breklenkamp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lattrop-Breklenkamp is 2.327 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.785 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lattrop-Breklenkamp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lattrop-Breklenkamp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lattrop-Breklenkamp

Lattrop-Breklenkamp bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.