De Huizenmarkt in Lattrop-Breklenkamp (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lattrop-Breklenkamp

Woningmarkt Lattrop-Breklenkamp

Lattrop-Breklenkamp is een plaats in de gemeente Dinkelland. Deze plaats telt volgens het CBS 26.320 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lattrop-Breklenkamp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 378.173 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 378.173
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Lattrop-Breklenkamp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lattrop-Breklenkamp is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lattrop-Breklenkamp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lattrop-Breklenkamp

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lattrop-Breklenkamp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lattrop-Breklenkamp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lattrop-Breklenkamp. Een eengezinswoning in Lattrop-Breklenkamp komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lattrop-Breklenkamp

In Lattrop-Breklenkamp wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lattrop-Breklenkamp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lattrop-Breklenkamp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lattrop-Breklenkamp
Binnenring: Nederland

Lattrop-Breklenkamp waar ligt dat?

Woningen te koop Lattrop-Breklenkamp

Wil je een huis kopen in Lattrop-Breklenkamp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lattrop-Breklenkamp . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lattrop-Breklenkamp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lattrop-Breklenkamp.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Lattrop-Breklenkamp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lattrop-Breklenkamp. Zoek je huurwoning in Lattrop-Breklenkamp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lattrop-Breklenkamp

Starterswoningen in Lattrop-Breklenkamp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lattrop-Breklenkamp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lattrop-Breklenkamp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lattrop-Breklenkamp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lattrop-Breklenkamp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lattrop-Breklenkamp is 2.741 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.775 euro).

Leeftijden Lattrop-Breklenkamp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lattrop-Breklenkamp vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lattrop-Breklenkamp

Lattrop-Breklenkamp bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.