De Huizenmarkt in Ingen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ingen

Woningmarkt Ingen

Ingen is een plaats in de gemeente Buren. Deze plaats telt volgens het CBS 29.550 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ingen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 598.337 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 598.337
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Ingen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ingen is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ingen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ingen

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ingen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ingen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ingen. Een eengezinswoning in Ingen komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ingen

In Ingen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ingen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ingen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ingen
Binnenring: Nederland

Ingen waar ligt dat?

Woningen te koop Ingen

Wil je een huis kopen in Ingen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ingen . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ingen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ingen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ingen. Zoek je huurwoning in Ingen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ingen

Starterswoningen in Ingen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ingen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ingen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ingen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ingen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ingen is 3.953 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.696 euro).

Leeftijden Ingen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ingen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ingen

Ingen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.