De Huizenmarkt in Hem (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hem

Woningmarkt Hem

Hem is een plaats in de gemeente Drechterland. Deze plaats telt volgens het CBS 19.430 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 568.875 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 568.875
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Hem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hem is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hem.

Woningen recent verkocht in Hem

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hem. Een eengezinswoning in Hem komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hem

In Hem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hem
Binnenring: Nederland

Hem waar ligt dat?

Woningen te koop Hem

Wil je een huis kopen in Hem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hem . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hem. Zoek je huurwoning in Hem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hem

Starterswoningen in Hem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hem zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hem is 3.699 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.890 euro).

Leeftijden Hem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hem vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hem

Hem bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.