logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hem

Begrijp de huizenprijzen in Hem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hem

Hem is een plaats in de gemeente Drechterland. Deze plaats telt volgens het CBS 20.385 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 611.383 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 611.383
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Hem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hem is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hem.

Woningen recent verkocht in Hem

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hem. Een eengezinswoning in Hem komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hem

In Hem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hem

Starterswoningen in Hem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hem

Wil je een huis kopen in Hem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hem . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hem.

Bekijk alle koopwoningen in Hem. Zoek je huurwoning in Hem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hem is 3.570 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.722 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hem vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hem

Hem bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.