logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Estwoud in Westwoud

Begrijp de huizenprijzen in Estwoud Drechterland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Estwoud Drechterland

Estwoud is een wijk in de plaats Westwoud binnen de gemeente Drechterland. Deze wijk telt volgens het CBS 1.830 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Estwoud. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 659.493 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 659.493
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Estwoud

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Estwoud is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Estwoud kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Estwoud

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Estwoud. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Estwoud.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Estwoud. Een eengezinswoning in Estwoud komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Estwoud

In Estwoud wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Estwoud

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Estwoud (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Estwoud

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Estwoud vergeleken met de Drechterland en Nederland.

Huizenprijzen in Estwoud Drechterland

Starterswoningen in Estwoud Drechterland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Estwoud Drechterland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Estwoud Drechterland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Estwoud Drechterland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Estwoud Drechterland

Wil je een huis kopen in Estwoud Drechterland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Estwoud Drechterland . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Estwoud alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Estwoud.

Bekijk alle koopwoningen in Estwoud Drechterland. Zoek je huurwoning in Estwoud Drechterland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Estwoud

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Estwoud is 4.273 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.121 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Estwoud

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Estwoud vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Estwoud

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Estwoud? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Estwoud

Westwoud Oudijk Binnenwijzend