De Huizenmarkt in Harskamp (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Harskamp

Woningmarkt Harskamp

Harskamp is een plaats in de gemeente Ede. Deze plaats telt volgens het CBS 111.120 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harskamp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 620.887 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 620.887
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Harskamp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Harskamp is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Harskamp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Harskamp.

Woningen recent verkocht in Harskamp

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harskamp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Harskamp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Harskamp. Een eengezinswoning in Harskamp komt het meest (73%) voor. Daarna komt een maisonnette met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Harskamp

In Harskamp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Harskamp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Harskamp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Harskamp
Binnenring: Nederland

Harskamp waar ligt dat?

Woningen te koop Harskamp

Wil je een huis kopen in Harskamp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Harskamp . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Harskamp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Harskamp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Harskamp. Zoek je huurwoning in Harskamp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Harskamp

Starterswoningen in Harskamp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Harskamp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Harskamp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Harskamp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Harskamp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Harskamp is 3.938 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.045 euro).

Leeftijden Harskamp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Harskamp vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Harskamp

Harskamp bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.