De Huizenmarkt gemeente Venray (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Venray

Woningmarkt Venray

Venray is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 43.305 inwoners. Momenteel staan er 102 woningen te koop en zijn er recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Venray. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 102
Woningen recent verkocht 83
Gemiddelde vraagprijs € 383.636
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Venray

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Venray is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Venray moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Venray.

Woningen recent verkocht in Venray

Er zijn recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Venray. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Venray.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Venray. Een eengezinswoning in Venray komt het meest (59%) voor. Daarna komt een portiekflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Venray

In Venray wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Venray

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Venray (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Venray
Binnenring: Nederland

Venray waar ligt dat?

Woningen te koop Venray

Wil je een huis kopen in Venray? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Venray . Er staan momenteel 102 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Venray alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Venray.

Bekijk hier alle koopwoningen in Venray. Zoek je huurwoning in Venray? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Venray

Starterswoningen in Venray zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Venray zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Venray zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Venray? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Venray

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Venray is 2.693 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.665 euro).

Leeftijden Venray

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Venray vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Venray

De gemeente Venray telt 14 plaatsen.

Blitterswijck Castenray Geijsteren Heide Leunen Merselo Oirlo Oostrum Smakt Venray Veulen Vredepeel Wanssum Ysselsteyn

Alle wijken van Venray

Venray bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.