logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Venray

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Venray met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Venray

Venray is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 44.628 inwoners. Momenteel staan er 51 woningen te koop en zijn er recent 149 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Venray. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 273.465.

Woningen te koop 51
Woningen recent verkocht 149
Gemiddelde vraagprijs € 428.489
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 273.465
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Venray

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Venray is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Venray moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Venray.

Woningen recent verkocht in Venray

Er zijn recent 149 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Venray. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Venray.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Venray. Een eengezinswoning in Venray komt het meest (60%) voor. Daarna komt een portiekflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Venray

In Venray wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Venray

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Venray (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Venray

Starterswoningen in gemeente Venray zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Venray zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Venray zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Venray? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Venray

Wil je een huis kopen in gemeente Venray? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Venray . Er staan momenteel 51 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Venray alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Venray.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Venray. Zoek je huurwoning in gemeente Venray? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Venray

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Venray is 2.911 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.730 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Venray

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Venray vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Venray

De gemeente Venray telt 14 plaatsen.

Blitterswijck Castenray Geijsteren Heide Leunen Merselo Oirlo Oostrum Smakt Venray Veulen Vredepeel Wanssum Ysselsteyn

Wijken van Venray

Venray bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.