Alle woningmarktinfo Merselo in gemeente Venray

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Merselo

Een eerste blik op Merselo

Merselo is een plaats in de gemeente Venray. Deze plaats telt volgens het CBS 43.305 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Merselo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 520.128 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 520.128
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Merselo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Merselo is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Merselo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Merselo.

Woningen recent verkocht in Merselo

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Merselo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Merselo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Merselo. Een eengezinswoning in Merselo komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Merselo

In Merselo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Merselo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Merselo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Merselo
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Merselo

Wil je een huis kopen in Merselo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Merselo . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Merselo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Merselo.

Zoek je huurwoning in Merselo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Merselo.

Huizenprijzen in Merselo

Starterswoningen in Merselo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Merselo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Merselo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Merselo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Merselo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Merselo is 3.664 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.504 euro).

Leeftijden Merselo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Merselo vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Merselo

Merselo bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen