logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt St. Antoniusveld in Venray

Begrijp de huizenprijzen in St. Antoniusveld Venray met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in St. Antoniusveld Venray

St. Antoniusveld is een wijk in de plaats Venray binnen de gemeente Venray. Deze wijk telt volgens het CBS 1.890 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in St. Antoniusveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 397.289 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 397.289
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in St. Antoniusveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in St. Antoniusveld is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in St. Antoniusveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in St. Antoniusveld.

Woningen recent verkocht in St. Antoniusveld

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in St. Antoniusveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond St. Antoniusveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in St. Antoniusveld. Een eengezinswoning in St. Antoniusveld komt het meest (91%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling St. Antoniusveld

In St. Antoniusveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat St. Antoniusveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van St. Antoniusveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers St. Antoniusveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van St. Antoniusveld vergeleken met de Venray en Nederland.

Huizenprijzen in St. Antoniusveld Venray

Starterswoningen in St. Antoniusveld Venray zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in St. Antoniusveld Venray zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in St. Antoniusveld Venray zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in St. Antoniusveld Venray? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop St. Antoniusveld Venray

Wil je een huis kopen in St. Antoniusveld Venray? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in St. Antoniusveld Venray . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in St. Antoniusveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in St. Antoniusveld.

Er staan momenteel geen woningen te koop in St. Antoniusveld Venray.

Bekijk alle koopwoningen in St. Antoniusveld Venray. Zoek je huurwoning in St. Antoniusveld Venray? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in St. Antoniusveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in St. Antoniusveld is 3.151 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.386 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden St. Antoniusveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in St. Antoniusveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in St. Antoniusveld

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in St. Antoniusveld? Ontdek ook de buurten binnen de wijk St. Antoniusveld

St. Antoniusveld