logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Smakterheide in Venray

Begrijp de huizenprijzen in Smakterheide Venray met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Smakterheide Venray

Smakterheide is een wijk in de plaats Venray binnen de gemeente Venray. Deze wijk telt volgens het CBS 1.035 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Smakterheide. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 382.031 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 382.031
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Smakterheide

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Smakterheide is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Smakterheide kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Smakterheide

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Smakterheide. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Smakterheide.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Smakterheide. Een eengezinswoning in Smakterheide komt het meest (72%) voor. Daarna komt een portiekflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Smakterheide

In Smakterheide wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Smakterheide

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Smakterheide (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Smakterheide Venray

Starterswoningen in Smakterheide Venray zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Smakterheide Venray zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Smakterheide Venray zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Smakterheide Venray? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Smakterheide Venray

Wil je een huis kopen in Smakterheide Venray? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Smakterheide Venray . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Smakterheide alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Smakterheide.

Bekijk alle koopwoningen in Smakterheide Venray. Zoek je huurwoning in Smakterheide Venray? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Smakterheide

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Smakterheide is 3.469 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.562 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Smakterheide

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Smakterheide vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Smakterheide

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Smakterheide? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Smakterheide

Smakterheide