Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oirlo

Begrijp de huizenprijzen in Oirlo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oirlo

Oirlo is een plaats in de gemeente Venray. Deze plaats telt volgens het CBS 43.305 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oirlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 373.289 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 373.289
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oirlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oirlo is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oirlo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oirlo

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oirlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oirlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oirlo. Een eengezinswoning in Oirlo komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oirlo

In Oirlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oirlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oirlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oirlo

Starterswoningen in Oirlo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oirlo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oirlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oirlo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oirlo

Wil je een huis kopen in Oirlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oirlo . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oirlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oirlo.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oirlo.

Bekijk alle koopwoningen in Oirlo. Zoek je huurwoning in Oirlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oirlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oirlo is 2.017 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.712 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oirlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oirlo vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oirlo

Oirlo bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.