De Huizenmarkt in Geijsteren (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Geijsteren

Woningmarkt Geijsteren

Geijsteren is een plaats in de gemeente Venray. Deze plaats telt volgens het CBS 43.305 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geijsteren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 376.766 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 376.766
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Geijsteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geijsteren is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geijsteren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Geijsteren.

Woningen recent verkocht in Geijsteren

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geijsteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geijsteren.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Geijsteren. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geijsteren. Een eengezinswoning in Geijsteren komt het meest (68%) voor. Daarna komt een herenhuis met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geijsteren

In Geijsteren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geijsteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geijsteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Geijsteren
Binnenring: Nederland

Geijsteren waar ligt dat?

Woningen te koop Geijsteren

Wil je een huis kopen in Geijsteren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geijsteren . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Geijsteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geijsteren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Geijsteren. Zoek je huurwoning in Geijsteren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Geijsteren

Starterswoningen in Geijsteren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Geijsteren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geijsteren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Geijsteren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Geijsteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geijsteren is 2.726 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.061 euro).

Leeftijden Geijsteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geijsteren vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Geijsteren

Geijsteren bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.