logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Geijsteren

Begrijp de huizenprijzen in Geijsteren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Geijsteren

Geijsteren is een plaats in de gemeente Venray. Deze plaats telt volgens het CBS 44.628 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geijsteren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 419.118 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 419.118
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Geijsteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geijsteren is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geijsteren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Geijsteren.

Woningen recent verkocht in Geijsteren

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geijsteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geijsteren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geijsteren. Een eengezinswoning in Geijsteren komt het meest (70%) voor. Daarna komt een herenhuis met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geijsteren

In Geijsteren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geijsteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geijsteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Geijsteren

Starterswoningen in Geijsteren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Geijsteren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geijsteren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Geijsteren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Geijsteren

Wil je een huis kopen in Geijsteren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geijsteren . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Geijsteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geijsteren.

Bekijk alle koopwoningen in Geijsteren. Zoek je huurwoning in Geijsteren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Geijsteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geijsteren is 3.284 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.383 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Geijsteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geijsteren vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Geijsteren

Geijsteren bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.