De Huizenmarkt in Castenray (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Castenray

Woningmarkt Castenray

Castenray is een plaats in de gemeente Venray. Deze plaats telt volgens het CBS 43.305 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Castenray. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 360.097 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 360.097
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Castenray

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Castenray is 60 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Castenray kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Castenray

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Castenray. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Castenray.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Castenray. Een eengezinswoning in Castenray komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Castenray

In Castenray wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Castenray

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Castenray (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Castenray
Binnenring: Nederland

Castenray waar ligt dat?

Woningen te koop Castenray

Wil je een huis kopen in Castenray? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Castenray . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Castenray alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Castenray.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Castenray.

Bekijk hier alle koopwoningen in Castenray. Zoek je huurwoning in Castenray? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Castenray

Starterswoningen in Castenray zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Castenray zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Castenray zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Castenray? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Castenray

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Castenray is 2.063 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.397 euro).

Leeftijden Castenray

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Castenray vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Castenray

Castenray bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.