logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Smakt

Begrijp de huizenprijzen in Smakt met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Smakt

Smakt is een plaats in de gemeente Venray. Deze plaats telt volgens het CBS 44.628 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Smakt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 451.156 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 451.156
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Smakt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Smakt is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Smakt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Smakt.

Woningen recent verkocht in Smakt

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Smakt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Smakt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Smakt. Een eengezinswoning in Smakt komt het meest (87%) voor. Daarna komt een bungalow met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Smakt

In Smakt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Smakt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Smakt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Smakt

Starterswoningen in Smakt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Smakt zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Smakt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Smakt? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Smakt

Wil je een huis kopen in Smakt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Smakt . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Smakt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Smakt.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Smakt.

Bekijk alle koopwoningen in Smakt. Zoek je huurwoning in Smakt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Smakt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Smakt is 3.560 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.875 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Smakt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Smakt vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Smakt

Smakt bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.