De Huizenmarkt in Smakt (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Smakt

Woningmarkt Smakt

Smakt is een plaats in de gemeente Venray. Deze plaats telt volgens het CBS 43.305 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Smakt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 403.615 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 403.615
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Smakt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Smakt is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Smakt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Smakt

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Smakt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Smakt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Smakt. Een eengezinswoning in Smakt komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bungalow met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Smakt

In Smakt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Smakt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Smakt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Smakt
Binnenring: Nederland

Smakt waar ligt dat?

Woningen te koop Smakt

Wil je een huis kopen in Smakt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Smakt . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Smakt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Smakt.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Smakt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Smakt. Zoek je huurwoning in Smakt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Smakt

Starterswoningen in Smakt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Smakt zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Smakt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Smakt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Smakt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Smakt is 3.250 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.957 euro).

Leeftijden Smakt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Smakt vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Smakt

Smakt bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.