Alle woningmarktinfo Ysselsteyn in gemeente Venray

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Ysselsteyn

Een eerste blik op Ysselsteyn

Ysselsteyn is een plaats in de gemeente Venray. Deze plaats telt volgens het CBS 43.305 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ysselsteyn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 464.984 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 464.984
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Ysselsteyn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ysselsteyn is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ysselsteyn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ysselsteyn.

Woningen recent verkocht in Ysselsteyn

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ysselsteyn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ysselsteyn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ysselsteyn. Een eengezinswoning in Ysselsteyn komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ysselsteyn

In Ysselsteyn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Ysselsteyn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Ysselsteyn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ysselsteyn
Binnenring: Nederland

Ysselsteyn waar ligt dat?

Woningen te koop in Ysselsteyn

Wil je een huis kopen in Ysselsteyn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ysselsteyn . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ysselsteyn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ysselsteyn.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ysselsteyn. Zoek je huurwoning in Ysselsteyn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ysselsteyn

Starterswoningen in Ysselsteyn zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ysselsteyn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ysselsteyn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ysselsteyn? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ysselsteyn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ysselsteyn is 2.765 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.538 euro).

Leeftijden Ysselsteyn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ysselsteyn vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ysselsteyn

Ysselsteyn bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.