Alle woningmarktinfo Blitterswijck in gemeente Venray

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Blitterswijck

Een eerste blik op Blitterswijck

Blitterswijck is een plaats in de gemeente Venray. Deze plaats telt volgens het CBS 43.305 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blitterswijck. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 365.634 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 365.634
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Blitterswijck

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Blitterswijck is 85 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Blitterswijck kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Blitterswijck

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blitterswijck. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Blitterswijck.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Blitterswijck. Een eengezinswoning in Blitterswijck komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Blitterswijck

In Blitterswijck wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Blitterswijck

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Blitterswijck (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Blitterswijck
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Blitterswijck

Wil je een huis kopen in Blitterswijck? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Blitterswijck . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Blitterswijck alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Blitterswijck.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Blitterswijck.

Zoek je huurwoning in Blitterswijck? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Blitterswijck.

Huizenprijzen in Blitterswijck

Starterswoningen in Blitterswijck zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Blitterswijck zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Blitterswijck zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Blitterswijck? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Blitterswijck

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Blitterswijck is 2.132 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.795 euro).

Leeftijden Blitterswijck

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Blitterswijck vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Blitterswijck

Blitterswijck bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen