Alle woningmarktinfo Gemeente Renkum

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Renkum

Een eerste blik op Renkum

Renkum is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 31.330 inwoners. Momenteel staan er 45 woningen te koop en zijn er recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Renkum. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 45
Woningen recent verkocht 58
Gemiddelde vraagprijs € 559.534
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Renkum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Renkum is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Renkum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Renkum

Er zijn recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Renkum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Renkum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Renkum. Een eengezinswoning in Renkum komt het meest (41%) voor. Daarna komt een portiekflat met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Renkum

In Renkum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Renkum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Renkum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Renkum
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Renkum

Wil je een huis kopen in Renkum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Renkum . Er staan momenteel 45 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Renkum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Renkum.

Zoek je huurwoning in Renkum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Renkum.

Huizenprijzen in Renkum

Starterswoningen in Renkum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Renkum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Renkum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Renkum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Renkum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Renkum is 3.389 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.200 euro).

Leeftijden Renkum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Renkum vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Renkum

De gemeente Renkum telt 6 plaatsen.

Doorwerth Heelsum Heveadorp Oosterbeek Renkum Wolfheze

Alle wijken van Renkum

Renkum bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen