Huizenmarkt Olfheze ten zuiden van het spoor in Wolfheze (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Olfheze ten zuiden van het spoor

Woningmarkt Olfheze ten zuiden van het spoor

Olfheze ten zuiden van het spoor is een wijk in de plaats Wolfheze binnen de gemeente Renkum. Deze wijk telt volgens het CBS 955 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Olfheze ten zuiden van het spoor. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 634.472 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 634.472
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Olfheze ten zuiden van het spoor

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Olfheze ten zuiden van het spoor is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Olfheze ten zuiden van het spoor kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Olfheze ten zuiden van het spoor

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Olfheze ten zuiden van het spoor. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Olfheze ten zuiden van het spoor.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Olfheze ten zuiden van het spoor. Een eengezinswoning in Olfheze ten zuiden van het spoor komt het meest (74%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Olfheze ten zuiden van het spoor

In Olfheze ten zuiden van het spoor wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Olfheze ten zuiden van het spoor

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Olfheze ten zuiden van het spoor (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Olfheze ten zuiden van het spoor
Binnenring: Nederland

Olfheze ten zuiden van het spoor waar ligt dat?

Woningen te koop Olfheze ten zuiden van het spoor

Wil je een huis kopen in Olfheze ten zuiden van het spoor? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Olfheze ten zuiden van het spoor . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Olfheze ten zuiden van het spoor alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Olfheze ten zuiden van het spoor.

Bekijk hier alle koopwoningen in Olfheze ten zuiden van het spoor. Zoek je huurwoning in Olfheze ten zuiden van het spoor? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Olfheze ten zuiden van het spoor

Starterswoningen in Olfheze ten zuiden van het spoor zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Olfheze ten zuiden van het spoor zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Olfheze ten zuiden van het spoor zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Olfheze ten zuiden van het spoor? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Olfheze ten zuiden van het spoor

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Olfheze ten zuiden van het spoor is 4.047 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.938 euro).

Leeftijden Olfheze ten zuiden van het spoor

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Olfheze ten zuiden van het spoor vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Olfheze ten zuiden van het spoor

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Olfheze ten zuiden van het spoor? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Olfheze ten zuiden van het spoor

Boschhoeve Wolfhezerbeek De Stichting Lawijckerhof