Huizenmarkt Heelsum ten westen van de rijksweg in Heelsum (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heelsum ten westen van de rijksweg

Woningmarkt Heelsum ten westen van de rijksweg

Heelsum ten westen van de rijksweg is een wijk in de plaats Heelsum binnen de gemeente Renkum. Deze wijk telt volgens het CBS 3.250 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heelsum ten westen van de rijksweg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 418.229 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 418.229
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Heelsum ten westen van de rijksweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heelsum ten westen van de rijksweg is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heelsum ten westen van de rijksweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heelsum ten westen van de rijksweg.

Woningen recent verkocht in Heelsum ten westen van de rijksweg

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heelsum ten westen van de rijksweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heelsum ten westen van de rijksweg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heelsum ten westen van de rijksweg. Een eengezinswoning in Heelsum ten westen van de rijksweg komt het meest (45%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heelsum ten westen van de rijksweg

In Heelsum ten westen van de rijksweg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heelsum ten westen van de rijksweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heelsum ten westen van de rijksweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heelsum ten westen van de rijksweg
Binnenring: Nederland

Heelsum ten westen van de rijksweg waar ligt dat?

Woningen te koop Heelsum ten westen van de rijksweg

Wil je een huis kopen in Heelsum ten westen van de rijksweg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heelsum ten westen van de rijksweg . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heelsum ten westen van de rijksweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heelsum ten westen van de rijksweg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heelsum ten westen van de rijksweg. Zoek je huurwoning in Heelsum ten westen van de rijksweg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heelsum ten westen van de rijksweg

Starterswoningen in Heelsum ten westen van de rijksweg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heelsum ten westen van de rijksweg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heelsum ten westen van de rijksweg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heelsum ten westen van de rijksweg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heelsum ten westen van de rijksweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heelsum ten westen van de rijksweg is 3.289 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.947 euro).

Leeftijden Heelsum ten westen van de rijksweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heelsum ten westen van de rijksweg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Heelsum ten westen van de rijksweg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Heelsum ten westen van de rijksweg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Heelsum ten westen van de rijksweg

Vosdal Aan de Beek Heidestein Kamperdijk Klein Zwitserland Wilhelminapark