Alle woningmarktinfo Wolfheze in gemeente Renkum

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Wolfheze

Een eerste blik op Wolfheze

Wolfheze is een plaats in de gemeente Renkum. Deze plaats telt volgens het CBS 31.330 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wolfheze. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 558.673 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 558.673
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Wolfheze

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wolfheze is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wolfheze kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Wolfheze

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wolfheze. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wolfheze.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wolfheze. Een eengezinswoning in Wolfheze komt het meest (66%) voor. Daarna komt een bungalow met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wolfheze

In Wolfheze wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Wolfheze

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Wolfheze (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wolfheze
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Wolfheze

Wil je een huis kopen in Wolfheze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wolfheze . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wolfheze alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wolfheze.

Zoek je huurwoning in Wolfheze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Wolfheze.

Huizenprijzen in Wolfheze

Starterswoningen in Wolfheze zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wolfheze zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wolfheze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wolfheze? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wolfheze

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wolfheze is 5.686 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.354 euro).

Leeftijden Wolfheze

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wolfheze vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Wolfheze

Wolfheze bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen