logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Doorwerth

Begrijp de huizenprijzen in Doorwerth met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Doorwerth

Doorwerth is een plaats in de gemeente Renkum. Deze plaats telt volgens het CBS 31.461 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doorwerth. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 567.165 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 53
Gemiddelde vraagprijs € 567.165
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Doorwerth

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Doorwerth is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Doorwerth kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Doorwerth

Er zijn recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doorwerth. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Doorwerth.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Doorwerth. Een portiekflat in Doorwerth komt het meest (45%) voor. Daarna komt een galerijflat met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Doorwerth

In Doorwerth wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Doorwerth

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Doorwerth (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Doorwerth

Starterswoningen in Doorwerth zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Doorwerth zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Doorwerth zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Doorwerth? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Doorwerth

Wil je een huis kopen in Doorwerth? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Doorwerth . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Doorwerth alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Doorwerth.

Bekijk alle koopwoningen in Doorwerth. Zoek je huurwoning in Doorwerth? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Doorwerth

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Doorwerth is 3.314 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.074 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Doorwerth

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Doorwerth vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Doorwerth

Doorwerth bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.