De Huizenmarkt in Doorwerth (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Doorwerth

Woningmarkt Doorwerth

Doorwerth is een plaats in de gemeente Renkum. Deze plaats telt volgens het CBS 31.330 inwoners. Momenteel staan er 32 woningen te koop en zijn er recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doorwerth. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 567.681 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 32
Woningen recent verkocht 49
Gemiddelde vraagprijs € 567.681
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Doorwerth

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Doorwerth is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Doorwerth kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Doorwerth

Er zijn recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doorwerth. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Doorwerth.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Doorwerth. Een portiekflat in Doorwerth komt het meest (46%) voor. Daarna komt een galerijflat met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Doorwerth

In Doorwerth wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Doorwerth

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Doorwerth (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Doorwerth
Binnenring: Nederland

Doorwerth waar ligt dat?

Woningen te koop Doorwerth

Wil je een huis kopen in Doorwerth? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Doorwerth . Er staan momenteel 32 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Doorwerth alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Doorwerth.

Bekijk hier alle koopwoningen in Doorwerth. Zoek je huurwoning in Doorwerth? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Doorwerth

Starterswoningen in Doorwerth zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Doorwerth zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Doorwerth zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Doorwerth? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Doorwerth

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Doorwerth is 3.074 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.098 euro).

Leeftijden Doorwerth

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Doorwerth vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Doorwerth

Doorwerth bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.