Huizenmarkt Buitengebied Doorwerth in Doorwerth (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buitengebied Doorwerth

Woningmarkt Buitengebied Doorwerth

Buitengebied Doorwerth is een wijk in de plaats Doorwerth binnen de gemeente Renkum. Deze wijk telt volgens het CBS 550 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Doorwerth. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.330.650 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.330.650
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Doorwerth

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Doorwerth is 67 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Doorwerth kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Doorwerth

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Doorwerth. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Doorwerth.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Doorwerth. Een villa in Buitengebied Doorwerth komt het meest (30%) voor. Daarna komt een bungalow met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Doorwerth

In Buitengebied Doorwerth wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Doorwerth

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Doorwerth (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Doorwerth
Binnenring: Nederland

Buitengebied Doorwerth waar ligt dat?

Woningen te koop Buitengebied Doorwerth

Wil je een huis kopen in Buitengebied Doorwerth? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Doorwerth . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Doorwerth alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Doorwerth.

Bekijk hier alle koopwoningen in Buitengebied Doorwerth. Zoek je huurwoning in Buitengebied Doorwerth? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Buitengebied Doorwerth

Starterswoningen in Buitengebied Doorwerth zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Doorwerth zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Doorwerth zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Doorwerth? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Doorwerth

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Doorwerth is 4.426 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.614 euro).

Leeftijden Buitengebied Doorwerth

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Doorwerth vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied Doorwerth

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied Doorwerth? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied Doorwerth

Doorwerthse Waarden Doorwerthse Bossen Kievitsdel