De Huizenmarkt in Oosterbeek (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oosterbeek

Woningmarkt Oosterbeek

Oosterbeek is een plaats in de gemeente Renkum. Deze plaats telt volgens het CBS 31.330 inwoners. Momenteel staan er 43 woningen te koop en zijn er recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 753.630 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 43
Woningen recent verkocht 83
Gemiddelde vraagprijs € 753.630
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Oosterbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterbeek is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterbeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosterbeek.

Woningen recent verkocht in Oosterbeek

Er zijn recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterbeek. Een eengezinswoning in Oosterbeek komt het meest (46%) voor. Daarna komt een portiekflat met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterbeek

In Oosterbeek wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosterbeek
Binnenring: Nederland

Oosterbeek waar ligt dat?

Woningen te koop Oosterbeek

Wil je een huis kopen in Oosterbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterbeek . Er staan momenteel 43 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterbeek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oosterbeek. Zoek je huurwoning in Oosterbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oosterbeek

Starterswoningen in Oosterbeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterbeek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosterbeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosterbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterbeek is 4.461 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.627 euro).

Leeftijden Oosterbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oosterbeek

Oosterbeek bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.