logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Heelsum

Begrijp de huizenprijzen in Heelsum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heelsum

Heelsum is een plaats in de gemeente Renkum. Deze plaats telt volgens het CBS 31.461 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heelsum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 467.131 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 467.131
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Heelsum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heelsum is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heelsum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heelsum.

Woningen recent verkocht in Heelsum

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heelsum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heelsum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heelsum. Een eengezinswoning in Heelsum komt het meest (44%) voor. Daarna komt een villa met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heelsum

In Heelsum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heelsum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heelsum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Heelsum

Starterswoningen in Heelsum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heelsum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heelsum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heelsum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heelsum

Wil je een huis kopen in Heelsum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heelsum . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heelsum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heelsum.

Bekijk alle koopwoningen in Heelsum. Zoek je huurwoning in Heelsum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heelsum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heelsum is 4.049 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.306 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heelsum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heelsum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Heelsum

Heelsum bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.