De Huizenmarkt in Heelsum (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heelsum

Woningmarkt Heelsum

Heelsum is een plaats in de gemeente Renkum. Deze plaats telt volgens het CBS 31.330 inwoners. Momenteel staan er 33 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heelsum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 488.144 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 33
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 488.144
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Heelsum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heelsum is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heelsum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heelsum.

Woningen recent verkocht in Heelsum

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heelsum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heelsum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heelsum. Een eengezinswoning in Heelsum komt het meest (43%) voor. Daarna komt een villa met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heelsum

In Heelsum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heelsum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heelsum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heelsum
Binnenring: Nederland

Heelsum waar ligt dat?

Woningen te koop Heelsum

Wil je een huis kopen in Heelsum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heelsum . Er staan momenteel 33 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heelsum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heelsum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heelsum. Zoek je huurwoning in Heelsum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heelsum

Starterswoningen in Heelsum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heelsum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heelsum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heelsum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heelsum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heelsum is 3.359 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.291 euro).

Leeftijden Heelsum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heelsum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Heelsum

Heelsum bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.