De Huizenmarkt in Heveadorp (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heveadorp

Woningmarkt Heveadorp

Heveadorp is een plaats in de gemeente Renkum. Deze plaats telt volgens het CBS 31.330 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heveadorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 557.019 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 557.019
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Heveadorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heveadorp is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heveadorp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Heveadorp

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heveadorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heveadorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heveadorp. Een eengezinswoning in Heveadorp komt het meest (89%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heveadorp

In Heveadorp wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heveadorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heveadorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heveadorp
Binnenring: Nederland

Heveadorp waar ligt dat?

Woningen te koop Heveadorp

Wil je een huis kopen in Heveadorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heveadorp . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heveadorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heveadorp.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Heveadorp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heveadorp. Zoek je huurwoning in Heveadorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heveadorp

Starterswoningen in Heveadorp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Heveadorp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heveadorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heveadorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heveadorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heveadorp is 3.596 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.468 euro).

Leeftijden Heveadorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heveadorp vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Heveadorp

Heveadorp bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.