logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Heveadorp

Begrijp de huizenprijzen in Heveadorp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heveadorp

Heveadorp is een plaats in de gemeente Renkum. Deze plaats telt volgens het CBS 31.461 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heveadorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 513.212 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 513.212
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Heveadorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heveadorp is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heveadorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heveadorp.

Woningen recent verkocht in Heveadorp

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heveadorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heveadorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heveadorp. Een eengezinswoning in Heveadorp komt het meest (89%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heveadorp

In Heveadorp wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heveadorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heveadorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Heveadorp

Starterswoningen in Heveadorp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Heveadorp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heveadorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heveadorp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heveadorp

Wil je een huis kopen in Heveadorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heveadorp . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Heveadorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heveadorp.

Bekijk alle koopwoningen in Heveadorp. Zoek je huurwoning in Heveadorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heveadorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heveadorp is 3.831 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.672 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heveadorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heveadorp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Heveadorp

Heveadorp bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.