logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Peel en Maas

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Peel en Maas met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Peel en Maas

Peel en Maas is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 45.276 inwoners. Momenteel staan er 49 woningen te koop en zijn er recent 105 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Peel en Maas. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 295.158.

Woningen te koop 49
Woningen recent verkocht 105
Gemiddelde vraagprijs € 483.559
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 295.158
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Peel en Maas

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Peel en Maas is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Peel en Maas moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Peel en Maas.

Woningen recent verkocht in Peel en Maas

Er zijn recent 105 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Peel en Maas. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Peel en Maas.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Peel en Maas. Een eengezinswoning in Peel en Maas komt het meest (66%) voor. Daarna komt een galerijflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Peel en Maas

In Peel en Maas wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Peel en Maas

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Peel en Maas (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Peel en Maas

Starterswoningen in gemeente Peel en Maas zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Peel en Maas zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Peel en Maas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Peel en Maas? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Peel en Maas

Wil je een huis kopen in gemeente Peel en Maas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Peel en Maas . Er staan momenteel 49 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Peel en Maas alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Peel en Maas.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Peel en Maas. Zoek je huurwoning in gemeente Peel en Maas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Peel en Maas

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Peel en Maas is 2.884 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.682 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Peel en Maas

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Peel en Maas vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Peel en Maas

De gemeente Peel en Maas telt 10 plaatsen.

Baarlo Beringe Egchel Grashoek Helden Kessel Koningslust Maasbree Meijel Panningen

Wijken van Peel en Maas

Peel en Maas bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.