De Huizenmarkt gemeente Peel en Maas (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Peel en Maas

Woningmarkt Peel en Maas

Peel en Maas is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 43.320 inwoners. Momenteel staan er 98 woningen te koop en zijn er recent 87 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Peel en Maas. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 98
Woningen recent verkocht 87
Gemiddelde vraagprijs € 461.515
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Peel en Maas

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Peel en Maas is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Peel en Maas moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Peel en Maas.

Woningen recent verkocht in Peel en Maas

Er zijn recent 87 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Peel en Maas. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Peel en Maas.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Peel en Maas. Een eengezinswoning in Peel en Maas komt het meest (64%) voor. Daarna komt een galerijflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Peel en Maas

In Peel en Maas wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Peel en Maas

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Peel en Maas (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Peel en Maas
Binnenring: Nederland

Peel en Maas waar ligt dat?

Woningen te koop Peel en Maas

Wil je een huis kopen in Peel en Maas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Peel en Maas . Er staan momenteel 98 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Peel en Maas alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Peel en Maas.

Bekijk hier alle koopwoningen in Peel en Maas. Zoek je huurwoning in Peel en Maas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Peel en Maas

Starterswoningen in Peel en Maas zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Peel en Maas zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Peel en Maas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Peel en Maas? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Peel en Maas

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Peel en Maas is 2.576 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.275 euro).

Leeftijden Peel en Maas

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Peel en Maas vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Peel en Maas

De gemeente Peel en Maas telt 10 plaatsen.

Baarlo Beringe Egchel Grashoek Helden Kessel Koningslust Maasbree Meijel Panningen

Alle wijken van Peel en Maas

Peel en Maas bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.