De Huizenmarkt in Maasbree (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Maasbree

Woningmarkt Maasbree

Maasbree is een plaats in de gemeente Peel en Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 43.320 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasbree. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 456.665 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 456.665
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Maasbree

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maasbree is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maasbree moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maasbree.

Woningen recent verkocht in Maasbree

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasbree. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maasbree.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maasbree. Een eengezinswoning in Maasbree komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maasbree

In Maasbree wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maasbree

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maasbree (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Maasbree
Binnenring: Nederland

Maasbree waar ligt dat?

Woningen te koop Maasbree

Wil je een huis kopen in Maasbree? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maasbree . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maasbree alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maasbree.

Bekijk hier alle koopwoningen in Maasbree. Zoek je huurwoning in Maasbree? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Maasbree

Starterswoningen in Maasbree zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Maasbree zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maasbree zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Maasbree? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Maasbree

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maasbree is 2.668 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.659 euro).

Leeftijden Maasbree

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maasbree vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Maasbree

Maasbree bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.