De Huizenmarkt in Beringe (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beringe

Woningmarkt Beringe

Beringe is een plaats in de gemeente Peel en Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 43.320 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beringe. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 351.462 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 351.462
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Beringe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beringe is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beringe moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beringe.

Woningen recent verkocht in Beringe

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beringe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beringe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beringe. Een eengezinswoning in Beringe komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beringe

In Beringe wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beringe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beringe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beringe
Binnenring: Nederland

Beringe waar ligt dat?

Woningen te koop Beringe

Wil je een huis kopen in Beringe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beringe . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beringe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beringe.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beringe. Zoek je huurwoning in Beringe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beringe

Starterswoningen in Beringe zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Beringe zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beringe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beringe? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beringe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beringe is 2.498 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.549 euro).

Leeftijden Beringe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beringe vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Beringe

Beringe bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.