De Huizenmarkt in Panningen (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Panningen

Woningmarkt Panningen

Panningen is een plaats in de gemeente Peel en Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 43.320 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Panningen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 448.552 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 448.552
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Panningen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Panningen is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Panningen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Panningen.

Woningen recent verkocht in Panningen

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Panningen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Panningen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Panningen. Een eengezinswoning in Panningen komt het meest (37%) voor. Daarna komt een galerijflat met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Panningen

In Panningen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Panningen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Panningen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Panningen
Binnenring: Nederland

Panningen waar ligt dat?

Woningen te koop Panningen

Wil je een huis kopen in Panningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Panningen . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Panningen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Panningen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Panningen. Zoek je huurwoning in Panningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Panningen

Starterswoningen in Panningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Panningen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Panningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Panningen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Panningen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Panningen is 2.908 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.826 euro).

Leeftijden Panningen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Panningen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Panningen

Panningen bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.