logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Baarlo

Begrijp de huizenprijzen in Baarlo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Baarlo

Baarlo is een plaats in de gemeente Peel en Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 45.276 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 414.103 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 414.103
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Baarlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baarlo is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baarlo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Baarlo.

Woningen recent verkocht in Baarlo

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baarlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baarlo. Een eengezinswoning in Baarlo komt het meest (68%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baarlo

In Baarlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baarlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baarlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Baarlo

Starterswoningen in Baarlo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Baarlo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baarlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Baarlo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Baarlo

Wil je een huis kopen in Baarlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baarlo . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Baarlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baarlo.

Bekijk alle koopwoningen in Baarlo. Zoek je huurwoning in Baarlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Baarlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baarlo is 2.946 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.781 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Baarlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baarlo vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Baarlo

Baarlo bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.