De Huizenmarkt in Baarlo (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Baarlo

Woningmarkt Baarlo

Baarlo is een plaats in de gemeente Peel en Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 43.320 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 380.713 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 380.713
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Baarlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baarlo is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baarlo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Baarlo.

Woningen recent verkocht in Baarlo

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baarlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baarlo. Een eengezinswoning in Baarlo komt het meest (67%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baarlo

In Baarlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baarlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baarlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Baarlo
Binnenring: Nederland

Baarlo waar ligt dat?

Woningen te koop Baarlo

Wil je een huis kopen in Baarlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baarlo . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Baarlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baarlo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Baarlo. Zoek je huurwoning in Baarlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Baarlo

Starterswoningen in Baarlo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Baarlo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baarlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Baarlo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Baarlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baarlo is 2.804 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.578 euro).

Leeftijden Baarlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baarlo vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Baarlo

Baarlo bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.