De Huizenmarkt in Kessel (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kessel

Woningmarkt Kessel

Kessel is een plaats in de gemeente Peel en Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 43.320 inwoners. Momenteel staan er 24 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kessel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 610.250 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 24
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 610.250
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Kessel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kessel is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kessel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kessel

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kessel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kessel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kessel. Een eengezinswoning in Kessel komt het meest (81%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kessel

In Kessel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kessel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kessel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kessel
Binnenring: Nederland

Kessel waar ligt dat?

Woningen te koop Kessel

Wil je een huis kopen in Kessel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kessel . Er staan momenteel 24 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kessel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kessel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kessel. Zoek je huurwoning in Kessel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kessel

Starterswoningen in Kessel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kessel zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kessel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kessel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kessel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kessel is 2.805 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.375 euro).

Leeftijden Kessel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kessel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kessel

Kessel bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.