logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kessel

Begrijp de huizenprijzen in Kessel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kessel

Kessel is een plaats in de gemeente Peel en Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 45.276 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kessel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 575.724 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 575.724
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Kessel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kessel is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kessel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kessel

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kessel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kessel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kessel. Een eengezinswoning in Kessel komt het meest (81%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kessel

In Kessel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kessel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kessel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kessel

Starterswoningen in Kessel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kessel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kessel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kessel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kessel

Wil je een huis kopen in Kessel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kessel . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kessel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kessel.

Bekijk alle koopwoningen in Kessel. Zoek je huurwoning in Kessel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kessel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kessel is 2.692 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.861 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kessel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kessel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kessel

Kessel bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.