logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Grashoek-Koningslust in Panningen

Begrijp de huizenprijzen in Grashoek-Koningslust Peel en Maas met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Grashoek-Koningslust Peel en Maas

Grashoek-Koningslust is een wijk in de plaats Panningen binnen de gemeente Peel en Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 3.010 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grashoek-Koningslust. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 498.814 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 498.814
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Grashoek-Koningslust

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grashoek-Koningslust is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grashoek-Koningslust moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Grashoek-Koningslust.

Woningen recent verkocht in Grashoek-Koningslust

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grashoek-Koningslust. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grashoek-Koningslust.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Grashoek-Koningslust. Een eengezinswoning in Grashoek-Koningslust komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Grashoek-Koningslust

In Grashoek-Koningslust wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Grashoek-Koningslust

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Grashoek-Koningslust (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Grashoek-Koningslust

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Grashoek-Koningslust vergeleken met de Peel en Maas en Nederland.

Huizenprijzen in Grashoek-Koningslust Peel en Maas

Starterswoningen in Grashoek-Koningslust Peel en Maas zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Grashoek-Koningslust Peel en Maas zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grashoek-Koningslust Peel en Maas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Grashoek-Koningslust Peel en Maas? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Grashoek-Koningslust Peel en Maas

Wil je een huis kopen in Grashoek-Koningslust Peel en Maas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grashoek-Koningslust Peel en Maas . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grashoek-Koningslust alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grashoek-Koningslust.

Bekijk alle koopwoningen in Grashoek-Koningslust Peel en Maas. Zoek je huurwoning in Grashoek-Koningslust Peel en Maas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Grashoek-Koningslust

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grashoek-Koningslust is 2.701 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.833 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Grashoek-Koningslust

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grashoek-Koningslust vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Grashoek-Koningslust

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Grashoek-Koningslust? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Grashoek-Koningslust

Grashoek Koningslust Kievitsheide Vliegert