De Huizenmarkt in Grashoek (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Grashoek

Woningmarkt Grashoek

Grashoek is een plaats in de gemeente Peel en Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 43.320 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grashoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 518.729 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 518.729
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Grashoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grashoek is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grashoek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Grashoek

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grashoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grashoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Grashoek. Een eengezinswoning in Grashoek komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Grashoek

In Grashoek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Grashoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Grashoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Grashoek
Binnenring: Nederland

Grashoek waar ligt dat?

Woningen te koop Grashoek

Wil je een huis kopen in Grashoek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grashoek . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grashoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grashoek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Grashoek. Zoek je huurwoning in Grashoek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Grashoek

Starterswoningen in Grashoek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Grashoek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grashoek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Grashoek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Grashoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grashoek is 2.843 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.510 euro).

Leeftijden Grashoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grashoek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Grashoek

Grashoek bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.