logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Grashoek

Begrijp de huizenprijzen in Grashoek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Grashoek

Grashoek is een plaats in de gemeente Peel en Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 45.276 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grashoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 471.950 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 471.950
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Grashoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grashoek is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grashoek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Grashoek

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grashoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grashoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Grashoek. Een eengezinswoning in Grashoek komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Grashoek

In Grashoek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Grashoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Grashoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Grashoek

Starterswoningen in Grashoek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Grashoek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grashoek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Grashoek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Grashoek

Wil je een huis kopen in Grashoek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grashoek . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grashoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grashoek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Grashoek.

Bekijk alle koopwoningen in Grashoek. Zoek je huurwoning in Grashoek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Grashoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grashoek is 2.559 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.040 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Grashoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grashoek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Grashoek

Grashoek bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.