De Huizenmarkt in Koningslust (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Koningslust

Woningmarkt Koningslust

Koningslust is een plaats in de gemeente Peel en Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 43.320 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koningslust. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 352.577 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 352.577
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Koningslust

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Koningslust is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Koningslust moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Koningslust.

Woningen recent verkocht in Koningslust

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koningslust. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Koningslust.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Koningslust. Een eengezinswoning in Koningslust komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Koningslust

In Koningslust wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Koningslust

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Koningslust (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Koningslust
Binnenring: Nederland

Koningslust waar ligt dat?

Woningen te koop Koningslust

Wil je een huis kopen in Koningslust? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Koningslust . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Koningslust alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Koningslust.

Bekijk hier alle koopwoningen in Koningslust. Zoek je huurwoning in Koningslust? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Koningslust

Starterswoningen in Koningslust zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Koningslust zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Koningslust zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Koningslust? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Koningslust

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Koningslust is 2.826 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.223 euro).

Leeftijden Koningslust

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Koningslust vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Koningslust

Koningslust bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.