logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Koningslust

Begrijp de huizenprijzen in Koningslust met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Koningslust

Koningslust is een plaats in de gemeente Peel en Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 45.276 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koningslust. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 383.156 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 383.156
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Koningslust

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Koningslust is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Koningslust moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Koningslust.

Woningen recent verkocht in Koningslust

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koningslust. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Koningslust.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Koningslust. Een eengezinswoning in Koningslust komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Koningslust

In Koningslust wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Koningslust

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Koningslust (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Koningslust

Starterswoningen in Koningslust zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Koningslust zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Koningslust zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Koningslust? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Koningslust

Wil je een huis kopen in Koningslust? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Koningslust . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Koningslust alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Koningslust.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Koningslust.

Bekijk alle koopwoningen in Koningslust. Zoek je huurwoning in Koningslust? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Koningslust

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Koningslust is 3.210 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.824 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Koningslust

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Koningslust vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Koningslust

Koningslust bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.